Edut ja Palvelut

Sureo - Restonomiopiskelijaliiton jäsenenä saat rahanarvoisia etuja. Sekä Sureon Star- että Lite-jäsenyyteen kuuluu runsaasti palveluita ja etuja. Edut on valikoitu niin, että niistä on paras mahdollinen hyöty restonomiopiskelijalle. Palveluita saa hyödyntää ja toivotaan hyödynnettäväksikin! Klikkaamalla otsikoita pääset käyttämään jäsenetujasi sekä tutustumaan niihin paremmin.

Palvelut

Mietityttääkö työsopimus, palkka tai työsuhteeseen liittyvät asiat? Sureon jäsenenä voit ottaa yhteyttä lakimieheen, joka auttaa sinua esimerkiksi oikeudenmukaisen työsopimuksen laatimisessa. Lakimiespalveluita voit hyödyntää myös henkilökohtaisessa elämässä, kuten perintöoikeudelliseen neuvontaan.

Henkilökohtaisessa uravalmennuksessa saat apua mm. työnhakuusi, urasuunnitelmiisi, työnhakuhyvinvointiisi, esihenkilötyöhön ja sosiaalisen median osaamisen kehittämiseen. Saat apua myös työssä jaksamiseen ja psyykkiseen hyvinvointiisi.

Koulutukset ja tapahtumat

Sureo järjestää jäsenilleen vuosittain tapahtumia, kuten RestoMeet ja RestoPaatti.

Jäsenenä olet oikeutettu aina edullisempaan pääsylippuun kaikissa Sureon tapahtumissa.

Akavan Erityisalat järjestävät jäsenilleen erilaisia maksuttomia työelämäaiheisia koulutuksia sekä tapahtumia eri puolilla Suomea. Koulutustarjontaan kuuluu myös useita webinaareja, jotka mahdollistavat osallistumisen sijainnista riippumatta.

Kesäduunari-info on suunniteltu olemaan matalan kynnyksen väylä selvittää ja kysyä apua kesätöissä tuleviin tilanteisiin.

Voit ottaa yhteyttä kesäduunari-infoon helposti WhatsAppissa tai netistä Kesäduunari.fi löytyvän lomakkeen kautta. Kesäduunari-info on auttanut ja tarjonnut neuvontaa 17-vuoden ajan nuorille, heidän vanhemmille sekä työnantajille.

Edut

Member+ on jäsenpalvelu, jonka kautta saa etuja laidasta laitaan aina lifestyle tuotteista kodin ja arjen tuotteisiin. Sieltä löydät alennuksia esimerkiksi Zalandolle ja Ticketmasterille. Edut saat käyttöösi kirjautumalla Member+.

Mene osoitteeseen https://memberplus.fi/ valitse oikeasta yläkulmasta "kirjaudu sisään" ja etsi sieltä Akavan Erityisalat.

Sureo Star-jäsenenä sinua palvelee Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko. Työttömyyskassan jäsenyys sisältyy liiton jäsenmaksuun.

Jos et valmistuttuasi heti työllisty, sinulla on mahdollisuus ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen, joka on Kelan maksamaa peruspäivärahaa korkeampi.

Ansiosidonnaisen päivärahan edellytyksenä on 26 viikon työssäoloehdon täyttyminen, jota voit kerryttää jo opiskeluaikana, mikäli työskentelet opintojesi ohessa.

Jäsenyyteesi sisältyy Turvalta vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus, joka korvaa esimerkiksi lomamatkalla sairastumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Lisäksi saat If:iltä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, joka korvaa ammatissa aiheutuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

Jäsenkorttisi toimii vakuutuskorttinasi tai vaihtoehtoisesti voit ladata puhelimeesi Turvan sovelluksen.

Danske Bank tarjoaa jäsenillemme räätälöityjä etuja, kuten:

  • Asuntolainaetu, saat jäsenenä aina asuntolainan halvemmalla. Voit myös kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi.

  • Vastavalmistuneet jäsenet saavat pankkipalveluista lisäetuja, joiden arvo on jopa yli 700 euroa vuodessa.