Sureon jäsenyys on luotu restonomiopiskelijalle

Sureo - Restonomiopiskelijaliiton jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelijaverkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat. Sureon jäseneksi voi liittyä jokainen restonomiksi opiskeleva. Jos olet päätoiminen tutkinto-opiskelija, maksat opiskelijan jäsenmaksua riippumatta siitä, teetkö palkkatyötä opiskelujesi ohessa. Sureon jäsenenä olet myös Suren ja Akavan Erityisalojen opiskelijajäsen. Tämä tarkoittaa enemmän etuja - juuri sinulle! 

Sureon jäsenyys on räätälöity juuri restonomiopiskelijalle, jotta restonomiopiskelijana saat tukea niin opinnoissa, työssä kuin vapaa-aikanakin. Sureo haluaa taata sinulle mahdollisuuden kehittään itsestäsi juuri sellaisen uratykin kun haluat olla! Sureolla on kaksi jäsenyystasoa, joista voit valita itsellesi sopivan:

Sureo Star jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelija verkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat.

Sureo Star jäsenyyteesi kuuluu kaikki samat palvelut, kun Lite-jäsenyyteen, ja lisäksi työttömyyskassa. Työttömyyskassana toimii Erko - Erityiskoulutettujen työttömyyskassa. Sinun tulee täyttää työssäoloehto, jotta olet oikeutettu työttömyyskassaan. Voit maksaa jäsenyyden myös neljässä erässä vuoden aikana (21,25 € neljä kertaa vuodessa).

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos olet työelämässä opintojen aikana, kuten kesätöissä tai osa-aikatöissä koulun ohella. Kerryttäessäsi työssäoloehtoa opiskeluiden aikana töillä sekä olemalla Star-jäsen, varmistat taloudellisen turvasi valmistumisen koittaessa. 

Sureo Lite jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelija verkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat. 

Sureo Lite jäsenyyteesi kuuluu kaikki Sureon ja Sure - Suomen Restonomiliiton edut ja palvelut, kuten lakimiespalvelut, Member+ -ostoedut sekä uraneuvonta, paitsi työttömyyskassa. 

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos et ole työelämässä opintojen aikana. Lite-jäsenyyden avulla nautit erilaisista alennuksista opiskeluidesi aikana, saat apua lakimiehiltämme tulevien työ - ja harjoittelusopimusten kanssa sekä turvaat vapaa-aikasi matkustaja- ja tapaturmavakuutuksella.

Mitä tapahtuu liittymisen jälkeen?

Onneksi olkoon, nyt Sureon jäsenenä olet osa valtakunnallista restonomiverkostoa! 

Sureon jäsenenä olet automaattisesti Sure - Suomen Restonomiliiton sekä Akavan Erityisalojen opiskelijajäsen. Tämä tarjoaa enemmän etuja jäsenyyteesi sekä edunvalvojia työelämääsi varten. 

Liittymisen jälkeen saat kotiisi kirjeen Akavan Erityisaloilta. Tässä kirjeessä on lasku/maksuohjeet jäsenyydestäsi sekä oma jäsenkorttisi, josta löytyy jäsennumerosi. Jäsennumerollasi pääset kirjautumaan omille jäsensivuillesi.  Jäsensivuillesi sinun tulee päivittää opiskelijastatuksesi sekä mahdolliset työpaikkasi. Jäsensivuille kannattaa myös päivittää, mikäli työ- tai elämäntilanteesi muuttuu. Tämä on tärkeä erityisesti Star-jäsenille, jotka ovat oikeutettuja Erkon työttömyyskassaan. Jäsensivujesi kautta saat myös pidettyä silmällä maksusuorituksiasi. Jäsenmaksun voi maksaa joko laskulla tai jäsensivujen kautta. 

Akavan Erityisalojen jäsenpalvelut auttavat sinua jäsenyytesi päivittäisissä asioissa, jasenpalvelut@akavanerityisalat.fi.

Miksi Sureo?

Sureo - Restonomiopiskelijaliitto toimii restonomiopiskelijoiden suunnannäyttäjänä. Tavoitteena Sureolla on mahdollistaa jokaisen restonomiopiskelijan unelma ja luoda mahdollisuuksia menestyä sen parissa. Hospitality -ala on monipolkuinen ja haastava ja sillä matkalla Sureo on auttamassa - niin uran ylä- kuin alamäissäkin. Sureo edesauttaa jokaisen restonomiopiskelijan ammattiylpeyden sekä restonomi-identiteetin kehittymistä. 

Sureo tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia verkostoitua valtakunnallisesti sekä kehittää yksilön uraa urapalveluiden avulla. Muita jäsenyyden etuja ovat esimerkiksi matka- ja tapaturmavakuutukset, joilla Sureo haluaa luoda turvaa restonomiopiskelijan elämään. Tutustu muihin etuihin Edut & Palvelut sivulta.